Stöd Johanneskyrkan

Församlingens ekonomi vilar på kollekter och insamlade medel. Vill du vara med och stödja Johanneskyrkans arbete kan du göra det på flera olika sätt.

• Du kan låta din kyrkoavgift gå till Johanneskyrkan. Gör du det så går 1% av din årsinkomst till Johanneskyrkan och till Equmeniakyrkan. För att ansluta dig till kyrkoavgiften, ta del av de dokument du finner HÄR.
  • Du kan också lägga in en stående överföring på din bank till församlingens konto (8105-9, 983 043 989-0 Swedbank). Då dras det belopp du själv bestämmer varje månad.
  • Du kan självklart lägga i kollekten då du går i gudstjänster i Johanneskyrkan.
  • Du kan också Swisha pengar till Johanneskyrkan via vårt Swishnummer: 123 225 57 35.