Julmarknad 2022

Äntligen har vi Julmarknad på plats i Johanneskyrkan igen!

Lördag den 26 november mellan kl 14-18 . Förutom Julmarknaden inomhus blir det ”Jul i Parken” med mysig utemiljö, upplyst med eldar, grillar och julbelysning. Vår stora julkrubba kommer också att vara på plats. En aktivitetsbana för hela familjen finns runt parken och där finns olika stationer där man får prova på lite olika saker, grilla lite, tälja julpyssel, leta tomtar, fiskedamm mm. Tomten själv har lovat att finnas med – så ta med önskelistan. Utomhus möter ni också våra scouter och våra goa tonåringar. I kyrkan finns julmarknaden med gofika, smörgåsar och soppa, lotterier, chokladhjul, årgångar och försäljning av julens goda och fina.

Vill du köpa lotter redan nu till vårt största lotteri kan du göra det i kyrkan vid ”lotteribordet ” eller på Lindome Sekond Hand. Vinstlistan till Stora lotteriet hittar du här.

Även i år har vi en Webbshop där du kan beställa varor – många unika saker bara för vår julmarknad – säkra just din favorit. Uthämtning sker på julmarknaden eller enligt överenskommelse. Länk till Webbshoppen hittar du här.

Betalning för lotter och allt annat på Julmarknaden sker helst med voucher eller svisch, i andra hand med kontanter.

Preliminärt program för julmarknadsdagen:

• Jul i Parken – aktivitetsbana kl 14-16
  • Julmarknad öppnar dörrarna kl 14
  • Årgångar kl 16
  • Dragning Stora lotteriet kl 17

Vi hoppas också på programpunkter med musik / sång (inte klart ännu).

Du är varmt välkommen till en fin, mysig start på advent !